Kök
Huset
Ritningar
Dagbok
Vardagsrum
Badrum
Sovrum
Kontor
Gillestuga med filmrum o kamin
Tvättstuga
Gästrum
"Husägarna"
Tillbaka
Vill du se bilder på rummen och veta mer om våra planer för varje rum?  Eller du vill kanske veta mer om oss eller läsa vår dagbok? Då är det bara att klicka på respektive rubrik.
Våra planer
Källarskrubbar
Länksidan
Två glada husägare och en något motsträvig katt.
Trädgård
Garaget
Hall o trappa
Altan och uteplats
Barnrum

 

 

 

 

 

Färdiga rum och pågående projekt:
Sovrummet, vardagsrummet, köket, tvättstugan, kontoret, gästrummet, garaget, trappskrubben, klädkammaren, ena källarskrubben, blomrummet, badrummet och filmrummet är klart! Sovrummet har fått en ansiktslyftning igen! Centraldammsugare och kamin är installerade. Ny varmvattenberedare. Vinden är tilläggsisolerad!  Utsidan av huset och alla stora träfönster är målade. Altandörrar, sovrum-, och badrumsfönster är bytta.
Vi har satt platonmatta, lagt stenar runt huset och lagt en ny liten uteplats i sten. Trädgården har fått en ansiktslyftning. Vi har flyttat rododendronbuskarna.     Uppfarten och all stenläggning runt huset är klart!   
Hallen är nästan klar.
Altanen är nästan helt färdig.                                                                           Gillestugan är nästan färdig.                                                                       Kontoren har blivit sammanslagna och barnrummet är under förvandling.

 

 

 

 

 

 

 

Ny stenläggning

 

 

 

Vinden

 

 

Klädkammare