Husägarna
Husägarna, det är vi det, Peter och Anne-Lie. Vi är sambosar sedan år 2000 och vi är i våra bästa år. Vilken dag som helst väntar vi dessutom tillökning, då vårt första barn väntas anlända!

Husfrun är en väldigt redig ung dam som är född och uppvuxen i Norrlands huvudstad, Umeå. Det betyder naturligtvis att hon är lugn som en filbunke, pratar sävligt, äger åtminstone fem renar, är van att köra skoter och att träffa på isbjörnar på gatorna. Hon är utbildad lärare och jobbar på en skola i södra Halland där hon trivs väldigt bra. Ungarna är góa och de språkliga hindren är inte allt för stora. Det händer dock att kommunikationen tryter. Ber hon barnen komma in "25 över" sitter det 25 st levande frågetecken, tills någon begåvad, modig unge vågar sig på att fråga om hon menar "fem i halv". Dessutom är de djupt fascinerade av hennes sätt att säga sju. Allra roligast är tydligen 27.
Hur hon hamnade här nere är en gåta, men hon skyller på kärleken.

Husets herre, som har en förkärlek till att inta ryggläge och titta på en gammal Beck-film på dvd, alternativt skjuta gubbar på tv-spelet, är, detta till trots, också en redig ung man. Han jobbar och sliter som delägare och vd på ett företag strax utanför tätorten där de bor och han trivs nog också ganska bra. Även han är ursprungligen från Norrland, men redan som sjuåring övergav han Luleås vackra stad för att bege sig söderut. Hans familj slog sig ner i södra Halland och där har de bott sedan dess och nu har han ju dessutom fått sällskap av husfrun.

Tja, det är vi det. Som ni säkert förstått är vi overkligt trevliga och nu när vi har gott om plats tar vi gärna emot besök, så kom och hälsa på oss!
Tillbaka
Romeo, saknad familjemedlem.
1