Sovrummet
Vi var väldigt förtjusta i sovrummet som vi hade i vår lägenhet, så vi tänker göra vårt nya sovrummet i huset i stort sett likadant. Det betyder blå tapet på väggarna. Sedan är sovrummet i stort sett klart. Golvet är ok och taket och listerna ska bara få en liten uppfräschning bestående av lite ny färg. Snabbt och lätt, tror vi!                                                                                                                                      Efter sju år tyckte vi det var dags för förnyning igen...
Tillbaka till länksidan
Sovrummet när vi köpte huset.
Renovering 1
Sovrummet blev till slut färdigt. Vi har tagit bort all gammal tapet, spacklat, slipat och spacklat igen. Bakom den ljusa strukturtapeten hittade vi en vansinnigt tjusig 70-tals tapet. Storblommig med blått, lila, grönt och några andra fina färger.
Stolta kan vi meddela att vi nu har tapetserat färdigt! Premiär för oss och vi blev riktigt nöjda. Det tog bara ca 10 timmar....Med nymålat tak och nymålade lister blev rummet riktigt fint. Så småningom bytte vi även elementet.
Vi har dock konstaterat att mattan inte är så himla snygg, så någon gång i framtiden ska den bytas ut mot ett laminatgolv, plus att vi ska ersätta garderoberna med en garderobsvägg.

Framtiden har precis inträffat! Länken Sovrummet 2 leder till det ny omgjorda sovrummet!

Spackling och slipning.
Tapetseringen har börjat. Anne-Lie stryker på lim.
Nu börjar det likna något! A-L lägger lite extra lim i skarvarna.
Sovrummet efter första uppfräschningen.
Nya sovrummet klart!
1
Sovrummet klart.
Till Sovrummet 2