Välkommen!
Den här hemsidan handlar om ett hus. Vårt hus. Sikgränd 5. Som varit i vår ägo sedan maj 2002.
Efter mycket letande, funderande och diskuterande bestämde vi oss till slut för att köpa ett hus. Huset vi nu är ägare till var ganska billigt och således en aning skruttigt. Det betyder att vi måste renovera en hel del. Detta kommer att bli väldigt spännande eftersom ingen av oss har någon tidigare erfarenhet av just renovering. I ärlighetens namn har vi inte ens tapetserat, och nu ska vi alltså ge oss på att renovera ett helt hus!
Jaha, varför då göra en hemsida om ett hus, kan man ju fråga sig. Jo, förklaringen är mycket enkel. Våra nära, kära och bekanta är mycket roade över, och nyfikna på, detta hus. Men eftersom de är spridda land och rike runt har de vissa problem med att komma och se det med egna ögon. (Vilket vi till viss del är tacksamma för. Huset skulle bli något överbefolkat annars). Därför tänkte vi som så, att kan de inte komma till oss, så får vi komma till dem. Genom en hemsida fylld med information och bilder! Smart va?
På denna hemsida hittar ni bilder över rummen (förhoppningsvis både "före" och "efter"), en slags dagbok, våra planer på hur vi tänkt oss det hela och lite annat smått och gott. Skulle du nu inte vara en när, kär eller bekant, utan bara en vanlig nyfiken surfare som har råkat förvirra dig hit, så är du välkommen ändå. Du kanske hittar några inspirerande idéer eller (kanske mer troligt) avskräckande exempel.
Hur som helst. Välkommen till vår enkla sida och klicka runt bland våra rum och ha så trevligt!!

Anne-Lie och Peter
Vidare
Tillbaka